Wim Koster

Bouwen aan jouw Online Succes.

Virtual Internet Assistant
Je bent je eigen onderneming gestart en wil graag groeien, maar weet niet goed hoe.
Dan loop je tegen een kennis aan; die je aanraadt om op internet aan de slag te gaan. Hij vertelt je iets over een Internetsite en zei dat je die echt moest hebben!
O ja, als die klaar is, moet je ook op de Social Media met je bedrijf aan de slag te gaan, want dat gaat jou veel bezoekers, - lees klanten -, opleveren!
Het klinkt allemaal heel mooi.
Overdag werk je aan je bedrijf, ’s avonds zit je achter je PC gekluisterd voor het maken van een website. Je gaat je eerste stappen zetten op Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter. Je gaat blogs schrijven voor je website. Aan de avonden alleen heb je al niet meer genoeg om met je weinige ervaring op dit gebied alles in goede banen te leiden. Uiteindelijk begint je eigen werk te lijden onder alle bijkomende werkzaamheden.
Zo is het ook mij overkomen.
Ik ben eens kritisch gaan kijken naar wat ik leuk vind en waar ik eigenlijk mijn meeste tijd aan besteed. Dat bleek totaal niet met elkaar over een te komen! Ook ik ben om mij heen gaan kijken en kwam tot de conclusie, dat veel ZZP-ers en MKB-ers daar mee kampen. En dan te bedenken, dat het probleem eigenlijk heel gemakkelijk is op te lossen.

Richt je op je kernactiviteiten!

Besteed de tijdrovende en niet-kernactiviteiten uit aan mensen, die daar wel plezier in en ervaring mee hebben!
Ik heb daar heel veel voordeel mee opgedaan!
Graag wil ik mijn kennis op het gebied van Internet en Social Media voor je inzetten, zodat jij dezelfde ervaring kunt op doen als ik in het verleden ook heb gedaan.
Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen, kijk dan rustig eens op mijn site rond.

Bouw, uitbreiding en onderhoud websites

Social Media, SEO, SEA

SEO teksten, Blogs, Chatcontact

divider
divider